Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 november 2007

Hotspot

Na een bizar avondje stappen gisteravond, lijkt deze zaterdag een uitgelezen dag om thuis te cocoonen (zoals dat dan heet..). Het 'probleem' is echter dat je zelfs voor een hangdag thuis boodschappen moet doen, want bij lekker voor de tv liggen hóórt fijn eten. Dus slepen mijn lief en ik ons na uitgebreide douche-en badderactiviteiten richting Korenmarkt, om eerst eens op te laden met een smakelijk broodje. We negeren The foodmaker en het nieuwe Exki op dezelfde locatie en lopen linea recta naar "Hotspot" (voorheen "Broodjesbar Eva").

Ik ga helemaal voor klassieke favoriet (bio) geitenkaas met gegrillde aubergine en dito courgette, zongedroogde tomaatjes, verse pesto en tijm (mmm!). Mijn liefste neemt een 'bruintje' Martino (wat er uitziet als een hoopje braaksel, maar zéker níet zo smaakt!): filet préparé met tobasco, augurkjes, kappertjes, uitjes en ansjovis/sardientjes.

Behalve een ruime selectie briljant bedachte broodjes, verkoopt men bij Hotspot ook een punt Tartes de Françoise (witte kwarktaart op speculoosbodem), eveneens niet te versmaden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten