Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

05 november 2007

Reclame

En de tekst luidt: Het is het ultieme moment om echt in de winterstemming te komen, de sneeuw die 's ochtends als een witte deken het landschap heeft bedekt. Op zo'n moment begin je je dag met Cruesli Winterrijk. Zorg dat je het dus snel in huis haalt.
HUH?! Wanneer vormt verse sneeuw ooit langer dan enkele minuten een witte deken over het "landschap" dat de Nederlandse verstedelijking heet? Volgens mij zijn de strooiwagens al weg voordat ik cruesli kan zeggen. En heeft het vorige winter niet precies 1x gesneeuwd?! Dat zijn dan wel weinig momenten om deze Winterrijk te eten. Nou lijkt het me best een lekkere cruesli, maar het gebiedende 'zorg dat je het dus snel in huis haalt' staat me zó tegen, dat ik Quaker -met pijn in het hart- een tijdje ga boycotten.

2 opmerkingen:

  1. Hij is wel echt lekker ik had een proefdoosje. De eerste cruesli zonder rozijnen. Die zit ik er anders altijd uit te halen. Gezond is het natuurlijk niet, er zit een hoop suiker in en ik eet m het liefst met die vette griekse yoghurt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook een enorme hekel aan altijd maar weer die rozijnen in mijn cruesli!! Fijn dat ik niet de enige ben.

    BeantwoordenVerwijderen