![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjZxtJ_GjAKzNyiHeiM0Qvpj_zdm1Pf_mbx20ub9dvNi_9gJg4CCwf0J7WshwzoGZRj0qgplk5b6BqhWBHAedkbGWMW7FxpgpLum_WYzzh9a8ApVvBtXKMhocLiSfiHsJE-QOhqhvgKegSU/s200/Pastasalade+1pasta.jpg)
Kies een pasta en kook deze beetgaar. Ik ga dit keer voor cuoricini van O'Cool; lieve pasta in hartjesvorm, gekleurd met tomaten, spinazie, raap, inktvisinkt en kurkuma. Terwijl de pasta gaart, snijd ik tomaten, augurkjes, een geschilde appel, een sinaasappel en gerookte kipfilet in stukjes. Als de pasta bijna goed is, gaan snijboontjes, doperwtjes en kleine worteltjes uit de diepvries enkele minuten erbij in het kokende water. Afgieten en vervolgens alle ingrediënten in een grote schaal overdoen. Gesneden ijsbergsla, rucola, veldsla e.d. zijn facultatief: zij geven veel massa aan de salade, maar maken hem ook minder lang houdbaar.
De dressing bestaat uit een eigen mengeling van mayonaise, mosterd, yoghurt, azijn (of augurkennat), olie, ketchup en kruiden (of komt uit de fabriek) en is bij mij meestal een vinaigrette. De salade is veelal goed voor meerdere ruime porties. Eet smakelijk.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEixhNgCAHFSrmonV8bEQstolzoND0LfRDqxhM8bA7GjkhldIHhPCB20t7DwlOPcRtT0Mf9nEx807Tl-lC2CHpzcA7XLupjNIhSJ37GzzUFjfFublPKHV7ik02uklYThcLSvjtgnRSPwnZS3/s320/Pastasalade.jpg)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten