Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 april 2013

Mytilini

Mijn voorliefde voor buffetten is schijnbaar groot genoeg om mijn weerstand tegen gevulde wijnbladeren (dolmadakia) makkelijk te overwinnen.... Hoewel ik natuurlijk nog veel liever (terug) naar Lesbos ga om in het daadwerkelijke Mytilini te eten, maar grill-en buffetrestaurant Mytilini (cq. hotel; Willemsplein 18 te Arnhem) is óók goed. Twee uur onbeperkt eten kost €25,50 per persoon. En dan kún je die dolma's uiteraard best links laten liggen!
 
Er zijn in ieder geval genoeg zitplaatsen. En het interieur is, laten we zeggen, stemmig ingericht. Het opschepgedeelte bestaat uit twee eilanden met meer dan dertig bakken gevuld met warme en koude gerechten. Er is meer dan genoeg keus, en als dat nog niet genoeg is, staan er langs de rand ook nog tafels met daarop fruit, yoghurt, overige zoetigheden en garnituren als olijven, croutons, feta, sauzen en pepertjes. Een medewerker grillt op verzoek tong, lamskotelet, kipfilet, ossenhaas, scampies of zalm.

Regelmatig worden er zogeheten 'Griekse avonden' georganiseerd met live muziek en een danseres. De ligging van het restaurant, feitelijk pal naast Arnhems Centraal Station, is zowel een groot pluspunt als een nadeel. Je kunt de auto kwijt, maar alleen in de betaalde parking.

Voor mij een leuke afwisseling met de meer gebruikelijke all-you-can-eat sushirestaurants. En als je wil, net zo gelardeerd met vis. Vriendelijke bediening, ruime toiletten en meestal plek genoeg (dus reserveren niet vereist).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten