Als je ananas al lekker vindt, dan zul je helemáál smullen van deze dampendwarme smaakvolle versie uit de oven. Hoewel de eerlijk- heid mij gebiedt te zeggen dat drie vanillepeulen en vijftien kruid- nagels slechts een subtiel kruidig accent geven. Nee, dé topper van dit dessert is de toffeesaus van boter, vanillesuiker, slagroom en ananassap.27 december 2009
Gebraden ananas in toffeesaus
Als je ananas al lekker vindt, dan zul je helemáál smullen van deze dampendwarme smaakvolle versie uit de oven. Hoewel de eerlijk- heid mij gebiedt te zeggen dat drie vanillepeulen en vijftien kruid- nagels slechts een subtiel kruidig accent geven. Nee, dé topper van dit dessert is de toffeesaus van boter, vanillesuiker, slagroom en ananassap.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Ik ben één van de gelukkige die het heeft gegeten. Een aanrader
BeantwoordenVerwijderen