Een schijnbaar gouden tip uit een supermarkttijdschrift stelt dat bittere witlof smulbaar wordt indien geroerbakt (roergebakken?) met blokjes zoete aardappel en royaal kaneel. Het lijkt de moeite waard en dus eet ik dit (cyclus 2) met een gerookte kipfilet. Maar ik vind dat het bitter van de witlof het zoet van de batata overneemt. Misschien als je véél zoete aardappel (in plaats van 1 middelgrote) met één stronkje witlof (in plaats van drie) combineert? Of (nóg) royaler met de kaneel (en 5spice) strooit? Het is best lekker hoor, àls je van witlof houdt. Dan eet ik het liever met royale kaassaus, uit de oven.
20 januari 2013
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Of ook gewoon: zacht laten worden in een beetje alpro soya bakken & braden, peper en zout erop (sommigen doen er een klontje Tiense suiker en wat water bij) en net niet laten aanbakken - héérlijk!
BeantwoordenVerwijderenDát kan natuurlijk ook!
Verwijderen