Ik ben voor het zaterdagdiner toch in 100Calorieën aan het blade- ren en daarom besluit ik dit recep met vis te maken bij de gevulde courgettes. Omdat het er op het plaatje uitziet als een verantwoor- der en bovendien knapperiger variant op (Iglo)VisCuisine, je weet wel, zo'n plak koolvis met kruidentopping. Én, omdat er al zó lang een potje gele currypasta in de kast staat, dat het echt belachelijk begint te worden. Dus scoor ik een flinke moot zalmfilet (op de markt of desnoods in voordeelverpakking bij de AH) en begin te lezen:
 Ik doe het zo: in een kommetje vermeng ik twee eetlepels curry- pasta met een mespunt mosterd, fijngeknipte verse koriander, flink panko (=Japans paneermeel), scheutje zonnebloemolie, wat kokosrasp en wat amandelpoeder. Je ziet ik grijp gewoon wat ik tegenkom en smeer de hele smurrie vervolgens op de zalmmoten. Die gaan in aluminiumfolie de oven in en worden volgens recept afgebakken.
Ik doe het zo: in een kommetje vermeng ik twee eetlepels curry- pasta met een mespunt mosterd, fijngeknipte verse koriander, flink panko (=Japans paneermeel), scheutje zonnebloemolie, wat kokosrasp en wat amandelpoeder. Je ziet ik grijp gewoon wat ik tegenkom en smeer de hele smurrie vervolgens op de zalmmoten. Die gaan in aluminiumfolie de oven in en worden volgens recept afgebakken. 
 
 
 
Geen opmerkingen:
Een reactie posten