Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 november 2012

Neue Auffälligkeiten

Eén zaterdagmiddag in vier Duitse supermarkten levert een aantal verrassingen op die ik illegaal middels foto's heb vastgelegd voor het (afwezige) nageslacht en mijn sneue excuus van een geheugen:

Zo komt het merk Odenwald met vier verschillende appeldesserts, elk gemaakt van een andere appelsoort waardoor de (s)moezen 'n uitgesproken smaak zouden krijgen.

Op de drankenafdeling van de Netto Marken-Discount staan zes 1,5 literflessen bij de kop gebundeld in een stevige plastic klikhouder met handvat. Slim!

Met veel moeite, maar uiteindelijk overtuigd door de praktische onhaalbaarheid van vier (smeltende) bekers ijs in de auto, laat ik nieuwe verleidingen uit de diepvries in de winkel achter. Oreo, Milka, Toblerone en Philadelphia (cheesecake) komen elk met een eigen ijsverlokking: 185ml à € 1,79. Goddank dat het buiten al zo koud is, anders had ik deze ijs écht nodig..

Fabrikant Kluth ("ihr Spezialist für Trockenfrüchte, Trockenobst, Nußkerne und Getreide") heeft zakken gekruide amandelen in de Rewe gelegd. Voor € 1,79 per zakje van 100g proef je nootjes met pepernoten-(peper, anijs, honing, sinaasappel) of lebkuchensmaak (cacao, honing, kruidnagel, kaneel). Volgens de trotse maker "ein Hochgenuß". Tijdelijk verkrijgbaar.

1 opmerking: