 Ik had er een tijd voor nodig, maar ik heb het er inmiddels hele- maal op: stoofschotels. Zacht smeuïg draadjesvlees door-en-door gaargestoofd in een rijke saus, die doortrokken is met de subtiele smaak van stukken groente en kruiden. Zoveel klassieke (familie)recepten. Zoveel combinaties mogelijk. Het sudderende gerecht, klaar te maken op een moment dat je er even tijd voor hebt, doet het hele (beneden)huis heerlijk geuren. De bereidingsduur komt niet op een minuutje meer of minder en de hoeveelheid is door toevoeging van een extra uitje of een onsje meer vlees eenvoudig uit te breiden. Eén grote pan stoofschotel voedt acht tot tien per- sonen (en beteken dus vier keer diner voor twee) en als je door het laatste restje wat meer groente hakt, kun er meestal zelfs nog een vijfde keer van eten.
Ik had er een tijd voor nodig, maar ik heb het er inmiddels hele- maal op: stoofschotels. Zacht smeuïg draadjesvlees door-en-door gaargestoofd in een rijke saus, die doortrokken is met de subtiele smaak van stukken groente en kruiden. Zoveel klassieke (familie)recepten. Zoveel combinaties mogelijk. Het sudderende gerecht, klaar te maken op een moment dat je er even tijd voor hebt, doet het hele (beneden)huis heerlijk geuren. De bereidingsduur komt niet op een minuutje meer of minder en de hoeveelheid is door toevoeging van een extra uitje of een onsje meer vlees eenvoudig uit te breiden. Eén grote pan stoofschotel voedt acht tot tien per- sonen (en beteken dus vier keer diner voor twee) en als je door het laatste restje wat meer groente hakt, kun er meestal zelfs nog een vijfde keer van eten.14 mei 2009
Bourgondisch vlees van het rund
 Ik had er een tijd voor nodig, maar ik heb het er inmiddels hele- maal op: stoofschotels. Zacht smeuïg draadjesvlees door-en-door gaargestoofd in een rijke saus, die doortrokken is met de subtiele smaak van stukken groente en kruiden. Zoveel klassieke (familie)recepten. Zoveel combinaties mogelijk. Het sudderende gerecht, klaar te maken op een moment dat je er even tijd voor hebt, doet het hele (beneden)huis heerlijk geuren. De bereidingsduur komt niet op een minuutje meer of minder en de hoeveelheid is door toevoeging van een extra uitje of een onsje meer vlees eenvoudig uit te breiden. Eén grote pan stoofschotel voedt acht tot tien per- sonen (en beteken dus vier keer diner voor twee) en als je door het laatste restje wat meer groente hakt, kun er meestal zelfs nog een vijfde keer van eten.
Ik had er een tijd voor nodig, maar ik heb het er inmiddels hele- maal op: stoofschotels. Zacht smeuïg draadjesvlees door-en-door gaargestoofd in een rijke saus, die doortrokken is met de subtiele smaak van stukken groente en kruiden. Zoveel klassieke (familie)recepten. Zoveel combinaties mogelijk. Het sudderende gerecht, klaar te maken op een moment dat je er even tijd voor hebt, doet het hele (beneden)huis heerlijk geuren. De bereidingsduur komt niet op een minuutje meer of minder en de hoeveelheid is door toevoeging van een extra uitje of een onsje meer vlees eenvoudig uit te breiden. Eén grote pan stoofschotel voedt acht tot tien per- sonen (en beteken dus vier keer diner voor twee) en als je door het laatste restje wat meer groente hakt, kun er meestal zelfs nog een vijfde keer van eten.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
 
 
 
 
Geen opmerkingen:
Een reactie posten