Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

03 juli 2011

Aardbeibloem

En zo kreeg ik onverwacht een 'bloemetje' van de aardbeikweker...

2 opmerkingen:

 1. Mooi, ze zouden vast willen dat ze dat zo konden kweken! Gr. Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Blogger,

  Je blog is ons opgevallen toen we zochten naar leuke kook/food blogs!

  Cardini’s, het originele dressingmerk van de uitvinder van de Caesar Salad, is op zoek naar mensen die van koken houden en een product zouden willen testen. We zijn erg benieuwd wat zij van de Original Caesar Dressing van Cardini’s vinden. Omdat we zo enthousiast zijn over jouw blog willen we je vragen deel te nemen als jurylid en de Original Caesar Dressing te testen en beoordelen.

  Daarnaast kun je vijf vrienden uitnodigen de dressing ook eens te proberen, want we sturen je maar liefst zes flessen op! We sturen je daarna een link met een evaluatieformulier waar jij en je vrienden jullie mening over de Original Caesar Dressing in kunnen vullen.

  De dressings van Cardini´s bevatten geen kunstmatige toevoegingen, zoals stabilisatoren, kleur-, geur- of smaakstoffen en zijn dus puur natuur (www.caesarsalad.nl)!

  Het zou leuk zijn als je op je blog ook iets over de Original Caesar Dressing schrijft, zodat ook jouw volgers kunnen genieten van lekkere salades met de dressings van Cardini’s.

  Ik hoor graag of je de Original Caesar Dressing zou willen testen en daar een berichtje over wil schrijven. Ben je geïnteresseerd, e-mail dan ook meteen je adres zodat we het pakketje zo snel mogelijk op de post kunnen doen!

  Hartelijke groet,

  Milou Kloks
  milou@cohnwolfe.nl
  PR-bureau van Cardini's

  PS: Cardini’s viert deze week haar 87ste verjaardag en organiseert daarom een saladereceptenwedstrijd waarbij mooie prijzen te winnen zijn! Doe mee en roep je volgers op om ook hun saladerecept in te sturen!

  BeantwoordenVerwijderen