




En wat is dan het resultaat? Een hoop werk, dàt sowieso (want denk maar niet dat die zoutbrij op simpele wijze aan de ananas te plakken is; en dan heb ik het nog niet eens over het bijkans verloren gaan van de ovenschaal door de aankoeking met uitgehard eiwitzoutcement). Bovendien lijkt het ondoenlijk om enige contaminatie met het zout te voorkómen...
Maar al bij het doorsnijden van de vrucht valt op hoe het sap er bijna uit explodeert. Zó sappig. De geur is heerlijk en de smaak dito. Het grappigste vond ik het dat de ananas'blaasjes' bij doorbijten 'poppen', à la rice krispies. Uiteindelijk is er niet veel ananas te happen, want het meeste is natuurlijk schil bij zo'n klein ding, maar ik kan me voorstellen dat je er behoorlijk de blits mee maakt! Dus ik moet het Gordonnetje wéér nageven...

Maar al bij het doorsnijden van de vrucht valt op hoe het sap er bijna uit explodeert. Zó sappig. De geur is heerlijk en de smaak dito. Het grappigste vond ik het dat de ananas'blaasjes' bij doorbijten 'poppen', à la rice krispies. Uiteindelijk is er niet veel ananas te happen, want het meeste is natuurlijk schil bij zo'n klein ding, maar ik kan me voorstellen dat je er behoorlijk de blits mee maakt! Dus ik moet het Gordonnetje wéér nageven...

Geen opmerkingen:
Een reactie posten