Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 augustus 2007

BIOplanet

Wanneer je toevallig in Gent bent en vanaf de ring de Drongensesteenweg oprijdt (nr. 134), moet je absoluut een bezoekje gaan brengen aan de biologische heerlijkheid: BIOplanet. Deze supermarkt is behoorlijk groot en heeft van alle denkbare boodschappen de biologische en ecologisch verantwoorde variant in huis. Food en non-food zijn goed vertegenwoordigd en er is ook een versafdeling met (quasi) vlees, (quasi) vleeswaren en kaas.
Maar, niet alleen interessant voor de bewuste medemens. Ook de creatieve koker vindt zijn gading in culinair opzicht. Zoals vele soorten bloem (spelt-, gierst-, kokos-, rijst-, ...), diverse soorten zoetstof (agavesiroop, maïs-, melasse, rietsuikers), sterk aanbod noten, zaden en gedroogde vruchten, meerdere rijstsoorten, zuivelprodukten van koe, geit en schaap en groot aanbod groente en fruit. Alles biologisch!! Maar vaak ook suikerarm, glutenvrij of zonder conserveringsmiddelen (deze laatste m.n. de cosmetische produkten). Milieubewuste schoenen, die er ook nog eens leuk uitzien, en 100% biologisch afbreekbare wasmiddelen (een must in de wereld van vandaag!)
Aangezien het brood meest zuurdesem is en ik daar niet van houd, ben ik geen groot afnemer van gebakken waren, maar het restaurant bezoek ik vaak, omdat je er voor een tientje een ruime gezonde maaltijd krijgt die meestal ook echt lekker is (werk-BIOplanet-fitness).
Op de website kun je je bestelling plaatsen, omdat de vier filialen die BIOplanet rijk is (Dilbeek, Gent, Kortrijk en Eindhoven,NL) wellicht niet in de buurt zijn. De bestelling wordt dan binnen vier werkdagen bij een Colruyt naar wens afgeleverd.

1 opmerking:

  1. Ja maar, die schoenen blijken dit seizoen enkel vanaf maat 38 te verkrijgen, ofschoon ik er vroegen reeds in maat 37 gekocht heb, en zelfs in M 36

    BeantwoordenVerwijderen