Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

02 januari 2015

The Food Shop (traiteur en catering)

Koken zonder Keuken, en ook nog gezond. Én lekker (maar dat staat voorop, anders eet ik het niet eens op; dûh). Al wat je nodig hebt is een magnetron om de afhaalmaaltijd in op te warmen. Of snelle fietsbenen zodat het eten bij thuiskomst nog warm is, als je hebt gevraagd of zij het willen opwarmen. 'Zij' zijn de gepassioneerde mensen van The Food Shop (Oudegracht 54, Utrecht). Open op maandag t/m vrijdag van 16.00-21.00u. Werfkelderverhuur kan zeven dagen per week.

Begonnen in 2005, biedt deze afhaaltraiteur gezonde maaltijden voor een vaste prijs van €10. In de winkel kun je uit de vitrine kiezen uit de dagelijks wisselende hoofdgerechten, waar je je favoriete garnituren bij kiest. Voor 'koolhydraatarm' (en dus veel meer groente) betaal je een meerprijs(je). Een soepje of een toetje hebben ze ook liggen, dus je kunt hier driegangen de deur uit lopen als je wilt.

Omdat er geen vaste kaart is (de maaltijden worden bepaald door het lokale seizoensaanbod), vertellen 'hij' en 'zij' het menu in detail. Keer op keer. En ook keer op keer blijken deze afhaalmaaltijden de term 'afhaalmaaltijd' te ontstijgen. Goed klaargemaakt heel erg lekker eten, wat voor een zeer redelijke prijs zo na je werk kan worden opgepikt. Alleen laat de auto zich niet zo makkelijk (legaal) in de buurt parkeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten