Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 juli 2012

Indiaase "dahl"

Ik heb soep nodig. Vegetarische soep met veel gezonde dingen, die prettig vullend zal zijn. Linzensoep dus. Met meer rode pepertjes dan aangeraden.

Citaat van de mede-eter: "Een zachte zoete zoep (:)) die makkelijk weghapt. De combi van zoet (pompoen?) pittig (peper) en kruidig (koriander) maakt dat elke hap naar de volgende doet verlangen (ik heb het nog steeds over de soep). De verschillende smaken komen om beurten naar boven om zo een waar zoetheetkruid- concert te vormen. Het had nòg iets pittiger gemogen, maar dat is persoonlijk."

3 opmerkingen:

 1. Ik denk dat je dit het best kunt opeten met je ogen dicht :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil je hierbij graag laten weten dat ik je foodblog heb opgenomen in onze foodblog-feed verzameling: ChefinaBox.collected.info. Een realtime overzicht van alle artikelen van alle Nederlandse foodblogs plus een aantal van de leukste Engelstalige. Voor iedereen die net zo van Foodblogs houdt als wij!

  Als je het een fijne pagina vindt zouden we het leuk vinden als je een linkje op je blog plaatst!

  Groetjes en blijf bloggen!

  Steven van Chef in a Box

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Goedendag

  Uw blog heeft, dankzij de kwaliteit van de recepten, onze aandacht weten te trekken.

  We zouden het op prijs stellen mocht u hem op Ptitchef.com inschrijven zodat we hem in ons bestand kunnen opnemen.

  Petitchef is een gids die naar de beste culinaire websites verwijst. Meerdere honderden blogs hebben zich reeds geregistreerd en kunnen hun website dankzij Ptitchef aanprijzen.

  Indien u zich op Ptitchef wenst in te schrijven, kan u naar http://nl.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form surfen of naar http://nl.petitchef.com om vervolgens op “Uw eigen blog toevoegen” te klikken in de balk bovenaan.

  Met vriendelijke groeten

  Vincent

  http://nl.petitchef.com

  BeantwoordenVerwijderen