Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 april 2009

Dat is 'krak'

Bijna 40 minuten lagen ze in de heteluchtoven, op een bakplaat met bakpapier, terwijl dit volgens de verpakking 'maar' 25 minu- ten hoeft te zijn voor - gegarandeerd succes - súperknapperige ovenfrites... Tja. Knapperig waren ze op zich wel, deze Aviko Supercrunchjes, maar op een enigszins uitgedroogde manier. Het aardappelige binnenste nog steeds weeïg en muffig, zoals frietjes dat soms kunnen hebben (waardoor ìk meer van rasfriet houd!).

Op papier echter een onverdeeld succes (knapperig bruine frietjes zonder viezige vette frituurpan- perikelen met dito lucht), maar ik ga het bij deze ene uitprobeerpoging laten. Er is ook nog een SuperCrunch voor de frituur; misschien dat die (iemand anders) wél overtuigt..

1 opmerking:

  1. Papa en Mama vanuit Aruba16-04-2009, 16:06

    Tante Lia zegt : "Bak de crunch-frites niet in de oven, maar in de frituurpan." Wij hebben gisteren in de frituurpan gebakken crunch-frites gegeten. Ze waren ovenheerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen