Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 juni 2008

Honger hebben als een 'Wulf'

Wat doe je als welvarende ondernemer met een succesvolle bakkerij, wanneer het naburige huis te koop komt te staan? Schijnbaar laat je je grijze cellen eens éxtra hard werken en bedenk je hét idee voor een lucratieve (broodtoeristen)trekpleister: de drive-in. Voor brood en broodjes. En nee, géén gein! Écht!! Hartstikke avontuurlijk om doorheen te rijden, maar eigenlijk bedoeld voor de mens als lui wezen...

Bij de drive-in kun je terecht voor brood, gebak, koffiekoeken, belegde broodjes, pizza's en quiche. Van 18.00-23.00u, behalve op woensdag. De bakkerij zelf is open van (een schrikbarende) 5.00 tot 19.00u (ik hoop dat ze in ploegendienst werken...) en bovendien is er een broodautomaat die 24/24 7/7 toegankelijk is (enkel met Proton).
In de drive-in voor brood van bakkerij DeWulf (Adolf Baeyensstraat 133, SintAmandsberg) is het meestal lekker druk, hoewel je als de wiedeweerga geholpen wordt! Daarom bij deze alvast het bestelbord, zodat je niet met zes toeterende wachtenden achter je in paniek op 'boterkoek' drukt als je eigenlijk 'stokbrood' bedoelt. Hoewel dit trouwens wel een mooi excuus is voor thuis: "ja, sorry, ik had het verkeerde knopje gedrukt, dus is er enkel rijsttaart voor lunch..."

2 opmerkingen:

  1. Geweldig! Hoe verzinnen ze het.. en nu; dan heb ik knopjes gedrukt en dan? Komt er een brood uit een luikje rollen of staat er een aardige dame die je geld in ontvangst neemt en je á la Mc Donalds doorverwijst naar het 2e loket?
    Either way..het blijft leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is briljant! Waarom kunnen ze dit in NL niet bedenken. Wellicht gewoon eens beginnen met vers brood op zondag!
    Je hebt een heel erg leuk blog, ik ga 't zeker volgen. Mijn man heeft ook een leuk culi-blog: Koolstoven, maar blogt niet zo frequent als jij.

    BeantwoordenVerwijderen