Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

08 november 2010

O'Cool

In al die keren dat ik er binnen rondliep, was er nooit veel volk in de O'Cool. En dat is nu niet anders; in dit filiaal bij Wetteren (B) lopen welgeteld één stuks personeel (vakkenvulster en cassière) en ik rond....

O'Cool is een Belgische supermarktketen, die inmiddels al twintig jaar bestaat en zijn pijlen richt op het diepvriesassortiment. Hier kom je met je koelbox om ingevroren taarten, soepen, ijs(blokjes), groenten, vissen en vlees te kopen. Of met andere woorden: bij de O'Cool is bijkans alles te koop wat maar bevroren kan zijn. Tegen een Belgische prijs, waar de prijsvechters in Nederland geen brood van zouden lusten. Hoewel een ijzige supermarkt in het Vlaamse schijnbaar ook niet kan leven van diepvries alleen, en dus hebben de meeste O'Cool filialen ook nog een verfijnde selectie thuisbak, mineraalwaters, wijnen, gedroogde pasta en jams. En liggen er daarbij op de plankjes die nog boven de vrieskisten pasten diverse sauzen, flesjes bier, verschillende oliën en azijnen (tomatenazijn is in de promo voor €2,50) én het complete kruidengamma van (SOS) Piet Huysentruyt.

Hoewel het enige dat ik écht nodig heb, maandverband is, en dàt verkopen ze hier nou dan weer net niet!

1 opmerking:

  1. Ik ga ook regelmatig bij ocool... maar en dat is gekend hij is overdreven duur met zijn producten. Eenzelfde product bij ocool en bevoorbeeld bij carrefout is soms bij ocool 2 euro duurder... oke ze hebben een groter gamma en ze hebben ook wel heel lekkere dingen... En sommige zaken zijn in nederland dan weer veel goedkoper.
    Vlammetjes bevoorbeeld koop ik bij AH 4 euro goedkoper. En de mora mix koop ik 3 euro goedkoper bij AH. Om nog maar te zwijgen over de kipsnitzels van iglo... dat scheelt bijna de helft :-(De echtgenoot heeft er ooit nog een jaar gewerkt en ja in de meeste fillialen staan maar 1 of 2 werknemers, maar dat heeft veel te maken met het feit dat ze niet echt een succesvol bedrijf zijn in België. (Al meerdere malen overgenomen enzo...)

    BeantwoordenVerwijderen