Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 april 2010

DB: Traditional British Pudding

Deze maand doe ik niet mee met de DB uitdaging. Enerzijds omdat de gebruikte ingrediënten mij niet zo aanspreken (van rundervet, rundernieren en worcestershiresaus moet een pudding gestoomd worden) en anderzijds vanwege schier tijdgebrek. Op zich heb ik al wel eens een paar keer eerder deeg tot pudding/cake gestoomd en dat is me tot nu toe altijd goed bevallen; wat op zich dan weer een extra reden is om deze hartige variant (recept) even aan mijn neus voorbij te laten gaan.

I'm pressed for time. So that's one reason not to participate in this month's Daring Bakers' Challenge. Another being that, at first sight, the challenge itself isn't very appealing to me. Making a steamed pudding with suet, ox kidney and worcestershire sauce... Really?! And although I'm sure it would have turned out fine and we were of course even allowed to make a sweet version, I guess for now this savoury 'treat' will pass me by! But you can check out other bakers' successes HERE.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten