![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGDSoIK1dCiSQMzOPhBPpjVGgvZXxwc6BeIXOegNRkrqXX2T_7_d4PIZquIQt99iJuMNT_vT4K_JaXHbAuNpwFUbi-RNEZeO_Q_wp2w7KHQMzW7FBnCRmYe_165-1jD9TjITg1AfSLRVA/s320/Zandmanneke.jpg)
Wanneer je op een willekeurige zaterdag op de terugweg van de Lokerse geitenkaasboerderij
't Eikenhof (biologische geitenmelk, geitenkaas, geitenijs - die laatste €5,00 per liter), toevallig richting Hulst rijdt, zou je zomaar onderweg op de nieuw-ingerichte hoevezuivelwinkel van
Mili kunnen stuiten (Eksaardebaan 7, Lokeren). Sinds 1995 wordt hier ambachtelijk ijs vervaardigd in maar liefst 25 ijs- en 12 sorbetsmaken. Onder andere: speculoos, hazelnoot, appelsorbet, cassissorbet... Bovendien is er een keur aan artisanale kazen. Wij kochten er de meest zacht, meeste smeuïge, meest romige geitenbrie Merlijn (€28,00 p.kg) en een Zandmanneke
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhzZeaM4xOG607WBXrt80GZAEaPmVe8D_zXO508HWNmu-faw24-_2DbSdcOs4Dsz8nO9xssofgqX6oTPoYCanZzU7b8iPtxF04jCR_i69gO12b6Lrv4QZT_Zu4e1jmHmOsG5UGW9OVi9YM/s200/Geitenbrie.jpg)
(€4,75 per stuk, in naturel en met tomaten). Deze laatste is een rauwmelkse witschimmel- kaas van de Beauvoordse Hoevezuivel te Veurne (van J. Deeren-Dequeecker).
Mili open di tm za 10-12 en 14-18.30, zo 10-12.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjWLNVzYBDaoRX2Z7J8FeUnhvqB_NitAIC6n-Da9EUoRmq-Vr6C6mpaEyxs80PkQZNRwHdAOaWjQ0SY45H-M40IdXY3iXpY92kB3X51pHxZiAbiEL3e_umsXxfNyLtrnb-TUnOZ5KSo7qw/s200/Ijs.jpg)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten