Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 maart 2008

Bros, nieuwe stijl

Wie gaat er nou $14,95 betalen voor een artistiek stuk chocola, als je het ook heel makkelijk zélf kunt (na) maken?! Ookal komt die dure 'echte' variant dan in een sjieke geschenk- verpakking? Ik heb het over dit, een nieuwe creatie in chocoladeland: 'bubble wrap chocolate', oftewel 'noppenfolie chocolade'. Intrigerend spul en héél makkelijk zelf te maken dus.
Chocolade au-bain-marie smelten (chocola in gelijke kleine stukjes hakken en overdoen in een sluitend kommentje boven een pan met een laag kokend water) en uitgieten op bubbeltjesfolie. Laten afkoelen en opstijven (in de koelkast, desnoods). De plastic folie voorzichtig van de chocolade aftrekken en klaar. Helaas 'popt' de chocolade niet zoals de echte plastic noppen, maar geinig is het wél (een reep van 100 gram is genoeg voor een stuk noppen- chocolade van ca. 10x20cm).

Het zal aan mij liggen, maar ik vind dit geen smaaksensatie. Grappig? Ja! Decoratief? Ja! Maar de smaak? Nou, gewoon, chocolade.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen