Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

03 oktober 2007

Boterham met rosbief, nieuwe stijl

Er is niets moeilijks aan het maken van een lekkere 'wrap' (Wederom; bestáát er dan in Nederland niemand die de baan heeft een juiste vertaling te verzinnen voor dergelijke nieuw-ingevoerde woorden? Wrap, koffiepad, bun; de lijst lijkt eindeloos).
Simpelweg een tortilla (6 stuks €0,99 bij de Lidl) bestrijken met roomkaasdressing, beleggen met plakjes van het één of ander en uiteraard een stapel rauwkost, oprollen, (schuin) doorsnijden en klaar (nou, op het opeten na, dan).
Het is weer eens iets heel anders dan de gebruikelijke boterham met rosbief, zoals mijn ouders die plachtten te eten (sneetje volkorenbrood, boter, rosbief, scheut maggi, sneetje volkoren). Nu ik er over nadenk, stond deze authentieke wijze me dusdanig tegen, dat ik al in geen tíjden (lees: járen) rosbief heb gegeten...

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen