Gisteren aten we gado gado. Een vegetarisch gerecht, waarvoor enkel veel geblancheerde groente naar keuze nodig is én een lekkere pindasaus (wij nemen uiteraard die van SuziWan). Eventueel serveren met gekookte rijst of brood.
Wij aten de gado gado met: peultjes, venkel, pastinaak (mmm), taugé, (rode) paprika, cherrytomaatjes, bloemkool, radijs en komkommer. Atjar tjampoer, seroendeng en misschien zelfs kroepoek zouden er lekker bij zijn geweest, maar hadden we niet ingekocht. Was zo ook al vullend genoeg.
Wij aten de gado gado met: peultjes, venkel, pastinaak (mmm), taugé, (rode) paprika, cherrytomaatjes, bloemkool, radijs en komkommer. Atjar tjampoer, seroendeng en misschien zelfs kroepoek zouden er lekker bij zijn geweest, maar hadden we niet ingekocht. Was zo ook al vullend genoeg.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten