Kropjes 'little gem' in de lengte doormidden gesneden, met olijfolie besprenkeld en kort (1-2 minuten) in een hete koekenpan (maar kan ook grillpan, of BBQ zijn) aangebakken.
Ondertussen in de miniwok een gesnipperd uitje aangefruit. Hier beetje water en wat bruschettapoeder (van de Xenos) bij en met twee tomaten in blokjes tot sausje gesudderd. Zoutflakes (of anders grof zeezout) over de gebakken sla strooien en serveren met de tomaten. ERRUG lekker! (zowaar)
Ondertussen in de miniwok een gesnipperd uitje aangefruit. Hier beetje water en wat bruschettapoeder (van de Xenos) bij en met twee tomaten in blokjes tot sausje gesudderd. Zoutflakes (of anders grof zeezout) over de gebakken sla strooien en serveren met de tomaten. ERRUG lekker! (zowaar)
(Ideetje uit de Allerhande)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten