Voor iedereen die al eens heeft geprobeerd zelf bonbons te maken: bepaalde benodigde grondstoffen zijn bijna onmogelijk te krijgen. Zo heb ik zelf wekenlang naar glucosestroop en eiwitpoeder lopen zoeken. Volgens sommige bronnen te verkrijgen bij de banketbakker, maar ga het daar maar eens vragen. Óf ze doen niet aan verkoop aan particulieren, óf ze verkopen in bulk. En wat moet je nou met 1kg eiwitpoeder?
De hobbychocolatiers Kirsten en Deirdre Renaud weten inmiddels waar ze de beste ingrediënten moeten aanschaffen en grootverpakkingen worden netjes herverpakt in kleinere hoeveelheden voor de webshop. Op hun site zijn diverse bonbon- vullingen, grondstoffen, smaak-en kleurstoffen, gereedschappen en zelfs geschenkverpakkingen te koop. De dames vermelden in hun intro dat ze van hun bonbonmakerij en webshophouderij (nog) niet kunnen leven, en dat reflecteert zich wel een beetje in de prijzen, maar voor wat hoort wat.
De hobbychocolatiers Kirsten en Deirdre Renaud weten inmiddels waar ze de beste ingrediënten moeten aanschaffen en grootverpakkingen worden netjes herverpakt in kleinere hoeveelheden voor de webshop. Op hun site zijn diverse bonbon- vullingen, grondstoffen, smaak-en kleurstoffen, gereedschappen en zelfs geschenkverpakkingen te koop. De dames vermelden in hun intro dat ze van hun bonbonmakerij en webshophouderij (nog) niet kunnen leven, en dat reflecteert zich wel een beetje in de prijzen, maar voor wat hoort wat.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten