Simpel en indrukwekkend voor- of tussengerecht:
Soep verwarmen (bv. mos- terd- of paddestoelensoep). Ondertussen (2dl) slagroom lobbig, maar nog wel vloeibaar kloppen. Roer (1el) madeira of alcoholhoudende drank naar keuze door de slagroom. Verdeel de soep over glazen of kopjes. Laat de lobbige madeiraslagroom via de bolle kant van een lepel op de soep lopen, garneer met een snufje nootmuskaat of fijngeknipte bieslook en serveer direct met enkele grissini.
Soep verwarmen (bv. mos- terd- of paddestoelensoep). Ondertussen (2dl) slagroom lobbig, maar nog wel vloeibaar kloppen. Roer (1el) madeira of alcoholhoudende drank naar keuze door de slagroom. Verdeel de soep over glazen of kopjes. Laat de lobbige madeiraslagroom via de bolle kant van een lepel op de soep lopen, garneer met een snufje nootmuskaat of fijngeknipte bieslook en serveer direct met enkele grissini.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten