Als je moet werken in het weekend, zoals ik de komende dagen ga moeten doen, mag je best iets lekkers maken voor jezelf en je collega's. Nou was ik eigenlijk van plan een fijn taartje te bakken, maar ik had (na een lange werkdag) géén zin om nog uitgebreid boodschappen te doen, dus moest ik me zien te redden met wat er in huis was. Bij gebrek aan kokos in de voorraadkast, werd het dus 'natte citroencake', want boter, suiker, bloem, bakpoeder en citroenen waren voor handen:

Dit geeft géén 'knapperig laagje' zoals het recept mij doet geloven (althans, nóg niet), maar zorgt wél voor een hele fijne citroenzure frisse smaak. De cake is inderdaad NAT (wat wel enige problemen geeft met het uit de vorm verwijderen...) maar MJAM!!
Gaat nog gegarneerd worden met muntblaadjes.

He Inge,ziet er goed uit! Val ik ook onder "collega's"?
BeantwoordenVerwijderengroetjes "robbie" (uitspreken met dichtgeknepen neus en licht Italiaans accent.)