Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31 januari 2010

Rijstkoekjes

Restjes rijst van de vorige dag; daar kun je (voor het ontbijt) rijst- koeken van bakken. En nee, het zijn niet gewoon pannenkoekjes met rijst erin, hoewel het deeg uiteraard wel veel weg heeft van die andere ei-met-melk-en-bloem versie.
De koeken zijn sowieso al lekker vullend, maar met de megamach- tige butterscotchsaus* die ík erbij verzonnen heb, is dit nogal een ontbijt. Het feit dat ik de eerste uren na inname niets anders kan eten, komt vooral omdat ik de saus met de rijstflappen heb lopen oplikken! Ik weet dus niet of het zo'n slim idee is om deze nog een keer te maken, fitnesstechnisch.

* Smelt in een steelpannetje gelijke hoeveelheden roomboter en suiker tot de korrels helemaal gesmolten zijn en voeg een scheut slagroom toe. Laat de saus opkoken en serveer.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen