Zó makkelijk om te maken. En als je bloemkool (lekker romig met slagroom), spinazie (kruidig met een vleugje dille) en rode bieten (prachtig van zichzelf) gebruikt, krijg je ook nog eens hele kleur- rijke geleitjes in een stemmig Kerstpalet. Ogenschijnlijk perfect geschikt als bijgerecht tijdens het Kerstdiner.
Wat jammer dan, wat ontzèttend jammer dat de mooie vormpjes níet lekker zijn! Er is gewoon iets aan koude groente met de tex- tuur van winegums waar je hersenen niet zonder slag of stoot overheen kunnen stappen. En dat betekent: opeten met lange tanden. Hoewel... als je die eetfactor weghaalt en kleine geleitjes slechts ter decoratie op een bord schikt, is het weer prima te verteren! Gewoon niet opeten, dus.
Wat jammer dan, wat ontzèttend jammer dat de mooie vormpjes níet lekker zijn! Er is gewoon iets aan koude groente met de tex- tuur van winegums waar je hersenen niet zonder slag of stoot overheen kunnen stappen. En dat betekent: opeten met lange tanden. Hoewel... als je die eetfactor weghaalt en kleine geleitjes slechts ter decoratie op een bord schikt, is het weer prima te verteren! Gewoon niet opeten, dus.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten