Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 december 2009

Gebraden ananas in toffeesaus

Als je ananas al lekker vindt, dan zul je helemáál smullen van deze dampendwarme smaakvolle versie uit de oven. Hoewel de eerlijk- heid mij gebiedt te zeggen dat drie vanillepeulen en vijftien kruid- nagels slechts een subtiel kruidig accent geven. Nee, dé topper van dit dessert is de toffeesaus van boter, vanillesuiker, slagroom en ananassap.

Alleen zal ik de volgende keer de saus niet mee de oven in laten gaan, maar na het aanbraden van de ananas apart houden en de sappige vrucht lekker in zijn eigen sap gaar laten koken. Gedeco- reerd met Treets een klein zoet kerstdessertje voor ons volwas- senen; want zeg nou zelf, feitelijk zit je toch al vol (let wel; dit was dus niet Hèt Kerstdessert!)

1 opmerking:

  1. Ik ben één van de gelukkige die het heeft gegeten. Een aanrader

    BeantwoordenVerwijderen