Tussen alle klussen door, die in en uit het huis te doen zijn, flans ik snel een voedzame salade in elkaar. Met nou eens een keer geen 'slaatjes bla' maar met lekker knapperige kikkererwten (ik eet mijn gekookte bonen en peulvruchten het liefst al dente: de gedroogde kikkererwten een uurtje voorweken in gekookt water, dan aan de kook brengen en op zacht vuur laten doorkoken - ergens tussen de 30 en 60 minuten - tot een geproefd exemplaar de gewenste beet heeft).
Verder hoef ik voor deze maaltijd niet veel te doen: wat kruiden roosteren en vijzelen; poeders erbij; chilipepertje, verse koriander en dito munt fijnhakken; citroensapje; scheut olijfolie (of ghee) en dan met het bord op schoot even rust nemen. Óók belangrijk!
Verder hoef ik voor deze maaltijd niet veel te doen: wat kruiden roosteren en vijzelen; poeders erbij; chilipepertje, verse koriander en dito munt fijnhakken; citroensapje; scheut olijfolie (of ghee) en dan met het bord op schoot even rust nemen. Óók belangrijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten