Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 maart 2010

Kunstgebitvoer

Bij gebrek aan beter ontstaat op zomaar een doordeweekse dag de volgende maaltijd:
gekookte aardappelen met een kwak diepvriesspinazie, ieder één visstick en dus ook elk een gekookt ei. Met andere woor- den: vroeger tijden herleven, want dit is mijn horrordiner van weleer. En nee, inderdaad, op zich is er niks mis mee, maar toch hoop ik dit nooit meer op m'n bord te treffen. Saai (afgezien van die visstick). Gelukkig weet ik uit de koelkast een restje blauwschimmel op te diepen.

3 opmerkingen:

  1. Oooo jaaaa.... van froegah! (vooral dat gekookte ei erbij!) En weet je, mijn kinderen zouden hier zo blij van worden. Waarom is dat eigenlijk, dat gekookte ei bij de spinazie? Zou dat een verborgen reden hebben? Wij hadden vroeger ook van die andere vaste combinaties van bijv. bietjes met "bietjesvlees". En wat dacht je van botersla met gekookte aardappeltjes? Brrr. En dan die sla aangemaakt met een gesnipperd uitje, wat azijn en een kwak slasaus uit een fles van Gouden Glorie. O ja met schijfjes gekookt ei natuurlijk :-) Collectief geheugen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij aten vroeger thuis wel eens spinaziepuree met een zachtgekookt ei en kaassaus, heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Misschien dan met héél véél kaassaus...

    BeantwoordenVerwijderen