Cool, cool, cool, cool, cool, cool!!
Ik kocht een 'kweek zelf je eigen champignons' pakket en moet nu in huis op zoek naar een plek die tegelijkertijd vochtig en verlucht is, met een beetje licht en een temperatuur tussen de 15 en 18 graden Celsius. Zo'n ruimte zou de schuur zijn, maar díe hebben we niet. We hebben een gemeenschappelijke berging, te delen met vijf medebewoners; onveilig dus.
Overigens zal ik in het verleden op de opmerking "Wat lust jij nou eigenlijk níet?" veelal geantwoord hebben met: "Vanillevla en champignons". Ik vergoelijk deze aankoop voor mezelf dan ook met de gedachte dat kwéken nog iets heel anders is dan ópeten. En ik heb een eetmonster/lief in huis... (als je de verpakking kritisch bekijkt, lijkt de indruk gewekt dat uit de champignondoos óók worteltjes, paprika's van diverse kleuren en sla groeien; wordt "gij zult niet liegen" in reclamestrategieën eigenlijk überhaupt nog eerbiedigd, of was dat altijd al een walhalla?)
Ik kocht een 'kweek zelf je eigen champignons' pakket en moet nu in huis op zoek naar een plek die tegelijkertijd vochtig en verlucht is, met een beetje licht en een temperatuur tussen de 15 en 18 graden Celsius. Zo'n ruimte zou de schuur zijn, maar díe hebben we niet. We hebben een gemeenschappelijke berging, te delen met vijf medebewoners; onveilig dus.
Overigens zal ik in het verleden op de opmerking "Wat lust jij nou eigenlijk níet?" veelal geantwoord hebben met: "Vanillevla en champignons". Ik vergoelijk deze aankoop voor mezelf dan ook met de gedachte dat kwéken nog iets heel anders is dan ópeten. En ik heb een eetmonster/lief in huis... (als je de verpakking kritisch bekijkt, lijkt de indruk gewekt dat uit de champignondoos óók worteltjes, paprika's van diverse kleuren en sla groeien; wordt "gij zult niet liegen" in reclamestrategieën eigenlijk überhaupt nog eerbiedigd, of was dat altijd al een walhalla?)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten