Gisteravond aten we 'turlu turlu' een Mediterrane groenteschotel uit de oven, met daarbij een bonen/tomatensaus. Volop kruidig en heerlijk geroosterd. Met voor mijn minder vegetarische kant een stukje kip (van de markt).
Lekker gegeten hoor, daar niet van, maar het is niet echt een gerecht waar je een recept voor nodig hebt. Als je gewoon wat je hebt liggen aan groente, met aardappeltjes een half uurtje tot drie kwartier in de oven roostert en je brouwt ondertussen met kruiden, tomaten en gare bonen (eigenlijk kikkererwten) een sausje in elkaar; dan ben je er ook wel.
Lekker gegeten hoor, daar niet van, maar het is niet echt een gerecht waar je een recept voor nodig hebt. Als je gewoon wat je hebt liggen aan groente, met aardappeltjes een half uurtje tot drie kwartier in de oven roostert en je brouwt ondertussen met kruiden, tomaten en gare bonen (eigenlijk kikkererwten) een sausje in elkaar; dan ben je er ook wel.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten