Voorheen werd er voor een maaltijd met nasi goreng altijd een pakje Conimex 'Mix voor Nasi Speciaal' in huis gehaald. Altijd in combinatie met de pinda satésaus van SuziWan. Potje zelfgemaakte zoetzure courgette of Conimex atjar tjam- poer erbij, Conimex kroepoek Bali en beetje seroendeng; en (calorierijke) maaltijd was geboren. De nasi maak ik enkel met kipfilet en níet ook nog eens met spekjes. Bovendien vind ik de toevoeging van extra groenten een noodzaak.
Smakelijk, maar niet zo authentiek en met de vrije dagen die binnenkort legio zijn, zal daar wat mij betreft hier in huis eens verandering in komen. Er liggen namelijk twee recepten voor nasi goreng op de planken. Ben benieuwd...
Smakelijk, maar niet zo authentiek en met de vrije dagen die binnenkort legio zijn, zal daar wat mij betreft hier in huis eens verandering in komen. Er liggen namelijk twee recepten voor nasi goreng op de planken. Ben benieuwd...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten