Indrukwekkend smakend diner vanavond, maar tóch in een half uurtje bij elkaar gekookt:
1. snelkooktarwe (van "Zeeuwsche Vlegel") gaarkoken: 20min.
2. bospeen schillen (ik gebruik een kaasschaaf) en in wok met bodem water 10 minuutjes 'blancheren'
3. groenten fijnsnijden voor zgn. salade (gele paprika, sugarsnaps, bosui)
4. gare bospeen uit wok nemen, theezakje (idd!) in water doen, stoommandje in wok plaatsen en daarin pangasiusfilet leggen, vis met dille gember en peper bestrooien, deksel op wok
5. tarwe, groentesalade en vis over borden verdelen
6. 'thee' uit wok gieten en bospeen (volgens deze truc) kort roerbakken in scheutje olijfolie, flinke eetlepel grove mosterd en scheut ahornsiroop
1. snelkooktarwe (van "Zeeuwsche Vlegel") gaarkoken: 20min.
2. bospeen schillen (ik gebruik een kaasschaaf) en in wok met bodem water 10 minuutjes 'blancheren'
3. groenten fijnsnijden voor zgn. salade (gele paprika, sugarsnaps, bosui)
4. gare bospeen uit wok nemen, theezakje (idd!) in water doen, stoommandje in wok plaatsen en daarin pangasiusfilet leggen, vis met dille gember en peper bestrooien, deksel op wok
5. tarwe, groentesalade en vis over borden verdelen
6. 'thee' uit wok gieten en bospeen (volgens deze truc) kort roerbakken in scheutje olijfolie, flinke eetlepel grove mosterd en scheut ahornsiroop
Geen opmerkingen:
Een reactie posten