Uit de nieuwste Allerhande scheurde ik in een opwelling boven- staand receptje. Op die mooie foto zag het hapje met gefrituurde garnalen op een prikkertje, gewikkeld in aardappelchips, er wel feestelijk uit. En wanneer frituur je nou nog eens iets?
Inderdaad kwam het bruisende gespetter van heet vet op mij over als de verwachtingsvolle feestpotentie zoals die een keuken vult om 15.00u op 31 december. Het hapje zelf vond ik aardig, maar (dûh) te vet en daarom een beetje zonde van die mooie gamba's. Chips krijg je schijnbaar zelf nooit zo knapperig en krokant als wanneer gekocht. Een duidelijk 'éénkeerproberen' gevalletje, maar wél een decoratief bord op de buffettafel.
Inderdaad kwam het bruisende gespetter van heet vet op mij over als de verwachtingsvolle feestpotentie zoals die een keuken vult om 15.00u op 31 december. Het hapje zelf vond ik aardig, maar (dûh) te vet en daarom een beetje zonde van die mooie gamba's. Chips krijg je schijnbaar zelf nooit zo knapperig en krokant als wanneer gekocht. Een duidelijk 'éénkeerproberen' gevalletje, maar wél een decoratief bord op de buffettafel.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten