Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

07 december 2008

Couscous is dé redding

Geen keuken, geen oven, geen maaltijden? Tijdens de verbouwing is de waterkoker in combinatie met een pak couscous dé oplossing! De droge couscous in pan of pot schudden, vermengen met gedroogde kruiden naar wens (of bouillonpoeder), gekookt water opgieten tot de couscous ca. 1cm onderstaat, pan of pot afdekken, even laten staan en tenslotte gare couscous luchtig doorroeren.
Nou wordt het natuurlijk pas een mááltijd met toevoeging van de andere ingrediënten. Naar eigen inzicht kunnen gehakte koriander, fijngesneden (wilde) spinazie, gesneden tomaten, paprika, bosui of zuidvruchten worden toegevoegd. Proteïne wordt geleverd door een verkruimeld feta kaasje (Piknik Börek Peyniri 40%) of in stukken gesneden gerookte worst. Ekmek (lees: brood) erbij en je hebt een avondmaaltijd een klusser waardig. Dadels en avocado dienen dan nog enkel de échte lekkerbekken:

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen