OudHollandse specialiteiten; authentieke recepten van Coqui- naria én basisrecepten; Culinaire Zaken; de Hollandse Pot; zélf de leukste taarten bakken; véle, véle soorten brood; Martha Stewart's gingerbread house; historische Engelse recepten; (kinder)recepten van de 'Sendung mit der Maus', zoals Rüblikuchen; calorie-arme(re) gerechten van HungryGirl; Indonesische gerechten; authentieke (Italiaanse) dolci; zélf ketchup maken; seizoensgebonden recepten van Landleven (à la GrandMère); traditionele (en eigentijdse) recepten uit Friesland; 'hoe maak je je koelkast leeg' zoeken in bijna 330.000 recepten; nóg meer fantastische broodrecepten; boterkoek; prachtige mooie en interessante (couture) cupcakes; bakvragen en -recepten; hoe je thuis sushi maakt; taaitaai; zélf port maken; gezonde recepten van Epicurious; zélf azijn maken; stained glass cookies (!); cookie-sheet cookie; stap-voor-stap zélf Pekingeend maken (en de eend daarvoor ligt zelfs al in de vriezer...); tiramisushi; chocolade paaseieren van échte eieren; roze citroenschijfjes; zebra-cake; bierkoekjes; Middeleeuws 'frumenty' granenontbijt; appelboter; gestoomd bananenbrood en zélfgemaakte Graham Crackers.
08 september 2008
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Ik zie een linkje naar het recept voor 'taaitaai' op mijn site in je lijstje. Niet om de andere recepten op enige manier minder te laten lijken: maar zelf gemaakte taaitaai met goede ingredienten (met name de honing) is zoooooo veel lekkerder dan het spul in de supermarkt. Aanrader dus! Aanrader dus en je hebt nog een maand of twee ;)
BeantwoordenVerwijderenZeer mooie blog design.
BeantwoordenVerwijderenJe hebt geschreven prachtig artikel. Groeten en bedankt