Álles van de AH: het recept, de boodschappen en ... en dat was het, eigenlijk. Het bord is duidelijk níet van de Appie. Bevroren gamba's in een kruidige hoofdrol met het-is-geen-mie-het-is-geen-spaghetti: linguine, en verder rode peper, knoflook, gember, (limoen)sap, rucola plus eigen toevoeging van: fenegriekpoeder, gele paprika. lente-ui, verse koriander en sojabonen. Die 25g boter laat ik natuurlijk achterwege, anders zou ik geen toetje meer mogen (van mezelf) en dát gaat me te ver.
(update 18-04-2010)
Vandaag nogmaals deze schotel gemaakt. En hoewel de gamba's (zak uit de AH diepvries €9) natuurlijk érg lekker zijn, vond ik het geheel een beetje saai. Ondanks de ruime hoeveelheden knoflook, chilipeper en verse gember... maar die pel je er met de gambaschil natuurlijk van af en weg is alle smaak. Een eventuele volgende keer dus: gamba's apart garen, alvast pellen en pas daarna terug in het gerecht.
Vandaag nogmaals deze schotel gemaakt. En hoewel de gamba's (zak uit de AH diepvries €9) natuurlijk érg lekker zijn, vond ik het geheel een beetje saai. Ondanks de ruime hoeveelheden knoflook, chilipeper en verse gember... maar die pel je er met de gambaschil natuurlijk van af en weg is alle smaak. Een eventuele volgende keer dus: gamba's apart garen, alvast pellen en pas daarna terug in het gerecht.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten