Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 november 2011

Pak'ns avond

Sinterklaas kwam vroeg dit jaar. Niet in de laatste plaats door de diverse schoonfamilies die allemaal óók een pakjesavond wilden vieren en, tja, er is maar één weekend rond 5 december.

Maar het was 'een heerlijk avondje', niet in de laatste plaats door de buffettafel. Met daarop: gevulde eieren (naar recept van Cees Holtkamp, met dus geen lik mayonaise erin); een letter van banket (hartig, zoals deze); geschrapte bospeen (geserveerd in een glas); marsepeinnoten (bestaande uit kruidnoot-verschillende kleuren marsepein-kruidnoot); speculaascake met Pietendecoratie; slemp; bisschopswijn; mandarijnen en (wat) andijviestamppot. Plus door anderen meegebracht gevuld speculaas en chocoladebrownies.

1 opmerking:

  1. Ha! briljant idee die peper-macarons (he ja toe laten we decadent doen toch?) en Cees Holtkamp is -zoals mijn pubers tegenwoordig zeggen- Baas!

    BeantwoordenVerwijderen