Maar dát kan ik absoluut niet laten liggen. Cees Holtkamp, de beste banketbakker van Nederland - bekend van patisserie Holtkamp in A'dam met onder meer zijn garnalenkroket en mede-auteur van het verbluffend praktische Koekje - heeft bijna driehonderd van zijn professionele recepten gebundeld in een stijlvol kookboek. De vakman pende zijn ambachtsgeheimen neer en liet ze afdrukken op wit papier in handzaam formaat (17x24,5cm).
Slechts enkele kleurrijke detailfoto's sieren de pagina's op, maar dit boek koop je voor de recepten. Basisrecepten voor deeg, glazuur, crème en saus; recepten voor zoete desserts en voor gebak, taar- ten, 'stucwerk', hartig en excessen. En werkelijk alles passeert de revue: van amandelbroodjes tot chocolademousse, van trommel- koek via mokkacrème tot saint honoré.
Het is inderdaad een boek wat je niet kunt missen. Er staan heerlijke recepten in. Veel plezier ermee.
BeantwoordenVerwijderenHet meest fantastische bakboek aller tijden! Als een meesterbakker als Cees Holtkamp zijn naam onder de recepten durft te zetten, weet je dat het goed is. Probeer vooral de garnalenkroketjes
BeantwoordenVerwijderenNooit van gehoord maar het schint een boek vol met goede Rezepten te zijn:)
BeantwoordenVerwijderenWil ik ook! Wil ik ook!
BeantwoordenVerwijderenHet water loopt me al in de mond als ik die kroket op de voorkant zie.