In de categorie 'snelle maaltijd, lekker veel' ontdek ik dit keer een vegetarische pastei met op Griekenland geïnspireerde vulling.
 De pastei is gemaakt van supercroissantdeeg (blikje), wat de hel blijkt om uit te rollen aangezien het elastisch is en steeds terug zijn oude vorm aanneemt. Maar eenmaal in de oven zwelt het prachtig goudbruin op en, ja, één blik deeg is echt genoeg, ookal lijkt dat tijdens het bekleden van het bakblik niet zo. Het deeg is voorge- perforeerd in zes stukken; vier daarvan bedekken bodem en wand; twee vormen het taartdeksel.
De pastei is gemaakt van supercroissantdeeg (blikje), wat de hel blijkt om uit te rollen aangezien het elastisch is en steeds terug zijn oude vorm aanneemt. Maar eenmaal in de oven zwelt het prachtig goudbruin op en, ja, één blik deeg is echt genoeg, ookal lijkt dat tijdens het bekleden van het bakblik niet zo. Het deeg is voorge- perforeerd in zes stukken; vier daarvan bedekken bodem en wand; twee vormen het taartdeksel.


 
 
 
 

Geen opmerkingen:
Een reactie posten