Wie wat bewaart, die heeft wat. Zo zegt men. Ik bewaar recepten en zie meestal door de vele knipsels het gerecht niet meer, maar sommige pareltjes duiken netjes op in een ordner en dan kan het zomaar opeens gebeuren dat ik vistaart maak uit de Tip Culinair van 2004. Dank u wel, mevrouw Schaaphuizen...
 Het is een gevalletje simpel: bakblik invetten en dan bekleden met (vers) bladerdeeg en hier hartige koekjes (Tuc) over kruimelen. Een restje broccoli of courgette in stukjes toevoegen en twee hele filets pangasius over de bodem spreiden. Afdekken met garnalen, fijngesneden venkel (1 knol) en ringetjes lente-ui. Afkruiden met peper, zout, dille en bijvoorbeeld gedroogde oregano.
Het is een gevalletje simpel: bakblik invetten en dan bekleden met (vers) bladerdeeg en hier hartige koekjes (Tuc) over kruimelen. Een restje broccoli of courgette in stukjes toevoegen en twee hele filets pangasius over de bodem spreiden. Afdekken met garnalen, fijngesneden venkel (1 knol) en ringetjes lente-ui. Afkruiden met peper, zout, dille en bijvoorbeeld gedroogde oregano.


 
 
 
 

Geen opmerkingen:
Een reactie posten