Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

09 mei 2010

Paradijstaart

Er was er één jarig. En dergelijke gelegenheden grijp ik gráág aan om een taart te bakken. Gelukkig wordt de vraag 'wélke taart dan' dit keer door de jarige job himself beantwoord, want die mag kie- zen: paradijstaart!

De taart wordt gemaakt van pâte sucrée met een bodem van (veel te zoete) kersenjam en daarop een laag kokosfrangipane. Jammer dat de (achteraf geheel overbodige) bigarreaux garnering bij het bakken in de kokosvulling weg is gezakt. Wat uit de oven komt is een uiterst plakkerige, en helaas ook lichtelijk uit elkaar vallende, vullende verrukking. Perfect voer voor de voetbalkornuiten die zich na de (verloren) wedstrijd aan het baksel laven.

1 opmerking:

 1. Goedendag

  Uw blog heeft, dankzij de kwaliteit van de recepten, onze aandacht weten te trekken.

  We zouden het op prijs stellen mocht u hem op Ptitchef.com inschrijven zodat we hem in ons bestand kunnen opnemen.

  Petitchef is een gids die naar de beste culinaire websites verwijst. Meerdere honderden blogs hebben zich reeds geregistreerd en kunnen hun website dankzij Ptitchef aanprijzen.

  Indien u zich op Ptitchef wenst in te schrijven, kan u naar http://nl.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form surfen of naar http://nl.petitchef.com om vervolgens op “Uw eigen blog toevoegen” te klikken in de balk bovenaan.

  Met vriendelijke groeten

  Vincent

  http://nl.petitchef.com

  BeantwoordenVerwijderen