tag:blogger.com,1999:blog-8598779656903893051.post5087543622596223921..comments2024-03-04T07:46:24.539+01:00Comments on Mangerie?!: Vegetarische lasagne met pompoen en tomaatjesAnzjhttp://www.blogger.com/profile/03038952654083132175noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8598779656903893051.post-91341258217235715572010-10-15T14:25:30.743+01:002010-10-15T14:25:30.743+01:00Ook een niet-Bio Pompoen is prima met schil en al ...Ook een niet-Bio Pompoen is prima met schil en al te eten, gewoon even afborstelen en de lelijke plekjes eruit snijden (als die erop zitten). Werkt volgens mij voor alle pompoenen.<br /><br />Die tomaatjes bovenop ga ik vanavond nadoen, ziet er erg lekker uit!Pauliennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8598779656903893051.post-25467727070619315772009-10-28T17:49:21.904+01:002009-10-28T17:49:21.904+01:00Wist je dat je een Bio Pompoen niet hoeft te schil...Wist je dat je een Bio Pompoen niet hoeft te schillen? Als je hem kookt wordt de schil boter zacht. Scheelt in de tijd.<br /><br />Ga je recept morgenavond maken.<br /><br />MiriamMiriamhttp://www.ikhebgeenurl.nlnoreply@blogger.com