tag:blogger.com,1999:blog-8598779656903893051.post3776364816886098048..comments2024-03-04T07:46:24.539+01:00Comments on Mangerie?!: ZoervleisAnzjhttp://www.blogger.com/profile/03038952654083132175noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-8598779656903893051.post-62532125314162132692012-01-19T13:35:55.654+01:002012-01-19T13:35:55.654+01:00Wat een leuk stuk over jouw 'zoervleis' er...Wat een leuk stuk over jouw 'zoervleis' ervaring. Ik moet er gewoon om glimlachen. Ik eet nu al jaren geen vlees meer, maar toen ik het wel nog at kon ik genieten van... zoervleis. Heerlijk, die zoetzure smaak. Bij frituur Reitz op de markt in Maastricht kon je een heerlijke puntzak friet met sajs (saus oftewel zoervleis) krijgen met eventueel nog een klodder mayo erop. Verrukkelijk! Vooral als het heel koud buiten was. <br />Maar als Limburgse groei je nu eenmaal op met 'zoervleis' (ik althans) en weet je niet anders dan dat het zuur smaakt.Manonhttps://www.blogger.com/profile/07638452707013718051noreply@blogger.com