tag:blogger.com,1999:blog-8598779656903893051.post2401323908866930898..comments2024-03-04T07:46:24.539+01:00Comments on Mangerie?!: WalnotentaartAnzjhttp://www.blogger.com/profile/03038952654083132175noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8598779656903893051.post-19919027663606072532011-04-22T18:30:15.535+01:002011-04-22T18:30:15.535+01:00Lijkt mij ook een heerlijke taart en ga hem morgen...Lijkt mij ook een heerlijke taart en ga hem morgen uitproberen, al worstel ik met hetzelfde probleem als meg. Maar probeer het met hete lucht in de combimagnetron.petjesofiehttps://www.blogger.com/profile/17295246497380117422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8598779656903893051.post-63705346917764717022011-04-22T08:43:55.435+01:002011-04-22T08:43:55.435+01:00@Anzj: Dank ik ga het met hete lucht proberen, wan...@Anzj: Dank ik ga het met hete lucht proberen, want ik neem aan dat je dat bedoeld. Fijne paasdagen.petjesofiehttps://www.blogger.com/profile/17295246497380117422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8598779656903893051.post-72957640345246732052011-04-21T19:53:29.156+01:002011-04-21T19:53:29.156+01:00@Meg: ik heb deze taart in een kwartiertje op 175 ...@Meg: ik heb deze taart in een kwartiertje op 175 graden ook gaar gekregen, wat prima kon omdat het een boterkoek is. Doen is durven!Anzjhttps://www.blogger.com/profile/03038952654083132175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8598779656903893051.post-14822747437132608572011-04-21T13:24:50.807+01:002011-04-21T13:24:50.807+01:00Vraagje.... Ik heb pas sinds kort een combi-magnet...Vraagje.... Ik heb pas sinds kort een combi-magnetron met hete lucht ( geen onder en boven warmte, wel een draaiplateau, maar kan ook iets op een bakplaat zetten), maar durf - nog niet - een taart te bakken.<br />Baking soda, heb jij die walnoten taart met hete lucht gebakken? Of heb jij een echte oven?<br />Wil graag die taart voor Pasen bakken.petjesofiehttps://www.blogger.com/profile/17295246497380117422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8598779656903893051.post-41706785102912492922011-03-07T13:34:28.688+01:002011-03-07T13:34:28.688+01:00Ennn gebakken! (En al half op!) Nu in een 24cm spr...Ennn gebakken! (En al half op!) Nu in een 24cm springvorm, de caramel niet zo donker gemaakt en op 160 gr in mijn hetelucht oven. En dan mag ie dus kennelijk de volle 45 minuten!<br />Yay me! (en you!). Nu nog het probleem dat ik hem in mijn eentje wil opeten terwijl ik eigenlijk kilos kwijt wil. Hm.Karen Baking Sodahttps://www.blogger.com/profile/10648275442628223581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8598779656903893051.post-91579859420803902932011-03-05T19:36:40.019+01:002011-03-05T19:36:40.019+01:00GEINIG!GEINIG!Anzjhttps://www.blogger.com/profile/03038952654083132175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8598779656903893051.post-67415867674648553822011-03-05T17:22:49.918+01:002011-03-05T17:22:49.918+01:00LOL: kijk maar! http://bakemyday.blogspot.com/2008...LOL: kijk maar! http://bakemyday.blogspot.com/2008/02/i-need-help-caramel-walnut-torte.htmlKaren Baking Sodahttps://www.blogger.com/profile/10648275442628223581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8598779656903893051.post-16622948213716041132011-03-05T17:19:58.670+01:002011-03-05T17:19:58.670+01:00Woehaa dat is hem!! Die niet te overtreffen overhe...Woehaa dat is hem!! Die niet te overtreffen overheerlijke walnotentaart waar werkelijk íedéréén het recept van wilde. De walnotentaart waar ik punten van uitdeelde (met spijtige blik) en die ik na een aantal keren bakken nooit meer goed kreeg. Ga nu even t recept checken. Zo terug.<br />Het is 'm! Exact! (rolleyes) Ik heb er bij geschreven dat misschien een kleinere pan beter is.... Hmmm eens even rondvragen of iemand van dit gezin voor mij walnoten wil doppen. NU!Karen Baking Sodahttps://www.blogger.com/profile/10648275442628223581noreply@blogger.com