tag:blogger.com,1999:blog-8598779656903893051.post232818420031251389..comments2024-03-04T07:46:24.539+01:00Comments on Mangerie?!: Zélf ricotta maken!!Anzjhttp://www.blogger.com/profile/03038952654083132175noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8598779656903893051.post-69762381527273278152013-09-18T15:01:27.411+01:002013-09-18T15:01:27.411+01:00Heel gek maar bij mij wil die geitenmelk maar niet...Heel gek maar bij mij wil die geitenmelk maar niet splitsen.<br />Ik kan toch iet eindeloos citroensap erbij doen. Dat lijkt me niet lekker. Licht het misschien aan de gepasteuriseerde melk?<br />Aan vers citroensap of uit een flesje? Het is al de vierde keer dat het mislukt. Zonde van de melk. vroeger lukte het Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8598779656903893051.post-76222493661282092472012-01-08T13:31:39.345+01:002012-01-08T13:31:39.345+01:00Naar mijn mening wordt ricotta gemaakt van de wei....Naar mijn mening wordt ricotta gemaakt van de wei. Niet van melk. Vandaar ook zijn naam!Het is nml de 2e bereiding uit de wei.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8598779656903893051.post-42445971599755673562010-10-27T10:41:07.041+01:002010-10-27T10:41:07.041+01:00Kan je van het vocht van de uitgelekte ricotta wee...Kan je van het vocht van de uitgelekte ricotta weer opnieuw gebruiken voor je volgende gebruik.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8598779656903893051.post-36268638647146775032009-10-15T17:47:44.727+01:002009-10-15T17:47:44.727+01:00wil je weten hoe kaas wordt gemaakt? Klik hierwil je weten hoe kaas wordt gemaakt? Klik <a href="http://www.leerwiki.nl/Hoe_wordt_kaas_gemaakt" rel="nofollow">hier</a>jean-paulhttp://www.blitztshirts.nl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8598779656903893051.post-6464825353764711132008-02-27T07:58:00.000+01:002008-02-27T07:58:00.000+01:00Mmm, ik ben samen met een vriendin eens op zoek ge...Mmm, ik ben samen met een vriendin eens op zoek geweest naar "het" recept voor zelfgemaakte ricotta. Zij heeft het al eens gedaan ik nog niet..ga dit eens aan haar doorgeven.Karen Baking Sodahttps://www.blogger.com/profile/10648275442628223581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8598779656903893051.post-64043423046082870612008-02-25T10:25:00.000+01:002008-02-25T10:25:00.000+01:00In plaats van dit 'ricotta' te noemen, kan je het ...In plaats van dit 'ricotta' te noemen, kan je het evengoed 'matten' noemen, de basis van de Geraardsbergse mattentaarten...<BR/><BR/>Verder kan je ook kefir gebruiken (is ook zuur genoeg). Of er in de kom wat kruiden (bieslook of peterselie of zo) bijdoen...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8598779656903893051.post-15448713220559488092008-02-24T23:09:00.000+01:002008-02-24T23:09:00.000+01:00Gaaf! Dat ga ik van de week ook eens maken!!!Gaaf! <BR/>Dat ga ik van de week ook eens maken!!!Anonymousnoreply@blogger.com